Jäsenyritykset

Klikkaa logosta yrityksen kotisivuille!

 

Asennusliike Lahtinen Oy

Asennusliike Lahtinen Oy on erikoistunut polttonesteen jakeluasemarakentamiseen, jonka kattavasta tuotevalikoimasta löytyy kaikki tarvittava; säiliöstä mittarikatoksiin.

Luotettavana kumppanina Asennusliike Lahtinen toimittaa ratkaisuja kaikille suomessa toimiville öljy-yhtiöille sekä yksittäisille kauppiaille. Yrityksen toimipiste sijaitsee Tampereella, josta on erinomaiset yhteydet kaikkialle Suomeen.

 

FCG Finnish Consulting Group

FCG Finnish Consulting Group on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva ohjelmistoliiketoimintaan, konsultointiin, koulutukseen ja monialaiseen yhdyskuntasuunnitteluun keskittynyt konserni. FCG:n suunnitteluun ja tekniikkaan liittyvä palvelutarjonta kattaa laaja-alaisesti yhdyskuntasuunnittelun, talo- ja korjausrakentamisen, vesihuollon suunnittelun sekä ympäristökonsultoinnin. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja koko maan kattavan asiantuntijaverkoston kanssa. FCG:n tavoitteena on tuottaa asiakkailleen laadukkaita, ympäristövastuullisia ja innovatiivisia suunnitteluratkaisuja. www.fcg.fi

OPEN POS Finland Oy

OPEN POS Finland Oy on suomalainen IT-ratkaisuja toimittava yritys, joka on keskittynyt kassa- ja tietojärjestelmiin sekä niihin liittyviin palveluihin. Toiminta-ajatuksenamme on auttaa ravitsemis- ja huoltamoalan yrityksiä parantamaan liiketoimintansa tulosta tarjoamalla kokonaisratkaisuja maksamiseen ja liikepaikan ohjaukseen. Liikeideanamme on tuottaa kassa- ja maksujärjestelmiä sekä niihin liittyviä asiantuntijapalveluita koko järjestelmän elinkaarelle. Osaamisemme kulmakivi on kokonaisratkaisun tuottaminen kassaympäristöön. Pitkäaikainen ja johdonmukainen erikoistuminen on tuonut meille syvällisen asiantuntemuksen toiminta-alueellamme. Rakennamme pitkäkestoisia liike- ja kumppanuussuhteita ja samalla otamme elinkaaren mittaisen vastuun toimittamistamme ratkaisuista.

 

GVR Finland Oy

Asiakaspalveluun panostava yritys tarjoaa myös yksilöllisten vaatimusten mukaan räätälöitäviä huoltosopimuksia. Gilbarco Veeder-Root -huolto noudattaa toiminnassaan laatustandardeja. Gilbarco Veeder-Rootilla on polttoaineiden jakeluteknologian ja maksuratkaisujen markkinajohtajana myös vahvat myyntikanavat Venäjälle ja Itä-Eurooppaan. Yritys suunnittelee, tuottaa, myy ja markkinoi polttonesteiden jakelulaitteita ja järjestelmiä. Niihin lukeutuvat myös uudenaikaiset, multimediasovelluksia hyödyntävät maksujärjestelmät ulkokäyttöön.

Harri Haavikko Oy

Toteutamme polttoainejakelimoita yhteistyössä kumppaneidemme kanssa ja tarjoamme myös laajasti teollisuuden palveluita ympäri Suomen.

Palveluihimme kuuluvat mekaaniset asennukset, maanrakentaminen, sähkötöiden suunnittelut ja toteutukset. Lisäksi polttoaineen jakeluaseman infrasta riippuen toimitamme ja asennamme omaa tuotantoamme olevat cRoom -laitetilat. Laitetilojen lisätiedot: www.croom.fi

 

Deto-Rakennus Oy

https://www.deto.fi/

 deto

Oy Interenergy Ltd

Oy Interenergy Ltd on erikoistunut kaasu- ja paloturvallisuussektorille, käsittäen mm. kuljetettavien kaasusäiliöiden määräaikaistarkastustoimintaa, nestekaasutäyttöä, palokaluston myyntiä ja huoltoa. Yhtiö on perustettu 1992 ja toimii Lohjan Kirkniemessä. Konserniin kuuluu myös nestekaasulaitteita maahantuova ja laiteasennuksia tekevä Wilhtom Oy Espoossa.

 

KM Project Oy

Yritys tarjoaa liikenne- ja polttonestealan teknistä suunnittelua ja konsultointia. Ydintoimintaa on jakeluasemien rakentamisen ja muutostöiden projektinjohto-, suunnittelu- ja lupa-asiat sekä viranomaisyhteistyö. Lisäksi asemien ympäristö- ja turvallisuusasiat sekä niiden kehittäminen kuuluu tehtäviin. Yritys laatii myös erilaisia selvityksiä sekä tuottaa jakeluasema-alan koulutusta. www.kmproject.fi

Labkotec Oy

Tuotevalikoimamme kattaa kaikki polttoaineen häiriöttömään jakeluun ja teollisuuden varastosäiliöiden pinnankorkeuden valvontaan tarvittavat mittalaitteet ja järjestelmät. Valikoimaamme kuuluvat myös erotinhälyttimet, ylitäytönestimet ja polttoainesäiliöiden kaksoisvaipan välitilan valvontaan suunniteltu vuotohälytin. Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme täyttää standardien ISO 9001:2008 sekä ISO 14001:2004 vaatimukset. Kaikkiin räjähdysvaarallisiin tiloihin suunnittelemamme ja toimittamamme laitteet täyttävät ATEX direktiivin (94/9/EY) vaatimukset.Pääkonttori on Pirkkalassa ja myyntikonttorit sijaitsevat Vantaalla, Porissa sekä Oulussa.

 

 

Lektar Oy

Lektar Oy on monialainen maahantuontiyritys, jonka tuotevalikoima jakaantuu viiteen päätuoteryhmään: rakennustarvikkeet, tekniset eristeet, sisustustuotteet, tekniikan tuotteet sekä petrokemian tuotteet. Petrokemian tuotteista vastaava Mittaus ja Lastaus -osasto toimittaa nesteiden mittaus- ja pinnanvalvontalaitteita sekä laitteita nestemäisten kemikaalien, polttonesteiden ja kaasujen siirtämiseksi turvallisesti hankintalähteestä loppukäyttäjälle.

Edustamme alan tunnettuja valmistajia ja markkinoimme merkkituotteita tukkuliikkeille, asennusliikkeille, suunnittelutoimistoille ja loppukäyttäjille.

 

Ortek Oy

Ortek Oy on erikoistunut polttonesteen jakeluasemien rakentamiseen tuotetoimituksineen, jakeluasemien purkamiseen sekä maan puhdistukseen, samoin kuin jakeluasemien säiliöiden tarkastuksiin ja huoltoihin. Toimitamme erilaisia ratkaisuja kaikille Suomessa toimiville öljy-yhtiöille ja yksittäisille kauppiaille sekä kaupungeille, kunnille ja teollisuudelle. Yrityksen kotipaikka on Orimattila, ja toimipaikkoja meillä on lisäksi Vantaalla ja Rautalammilla.

 

Rakennustoimisto Rikti Oy

Rakennustoimisto Rikti Oy on vuonna 1991 toimintansa aloittanut perheyritys. Päätoimialana ravintola-, huoltoasema- ja toimipaikkasaneeraukset. Huomattavin osa liikevaihdostamme tulee huoltoasema sektorilta.

Yrityksemme liikevaihto on vaihdellut  0,8- 1,6  milj. €.
Henkilöstöä: Toimihenkilöt 3,  työntekijät 5-10, lisäksi alaurakkayhteistyökumppaneita.

 

Sitowise Oy

Sitowise Oy on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo, The Smart City Company. Asiantuntijoidemme näkemyksellisyys mahdollistaa älykkäiden kaupunkien, sujuvan liikkumisen ja arjen tilojen suunnittelun ja rakennuttamisen kestävälle pohjalle vastuullisin valinnoin niin kaupungeissa kuin niiden ulkopuolella.Palvelut jakeluasemien suunnitteluun ja rakennuttamiseen.

Kauttamme saat kattavasti käyttöösi alan asiantuntemuksen jakeluasemien suunnitteluun ja rakennuttamiseen niin pienissä kuin suurissa hankkeissa valtakunnallisesti. Asiantuntijoillamme on alan suunnitteluohjeistuksen ja lainsäädännön syvä tuntemus sekä kokemusta tuhansista hankkeista.Hoidamme puolestanne viranomaisasiat, suunnittelun, maaperätutkimukset, rakennuttamisen ja valvonnan, avaimet käteen – ratkaisuna.

Teemme tiivistä yhteistyötä niin viranomaisten, asiakkaiden, urakoitsijoiden ja muiden sidosryhmiemme kanssa viedäksemme alaa eteenpäin ja kohti tulevaisuuden jakeluasemakokonaisuuksien rakentamista.

 

Suomen INFRA Palvelu Oy

Suomen INFRA Palvelu Oy on erikoistunut polttoainejakeluasemien rakentamiseen. Yrityksessämme on laajaa kokemusta infra-alasta usealta vuosikymmeneltä: olemme olleet mukana useissa kunnallistekniikka-, jakeluasema-, kaatopaikka- ja teollisuusrakennuttamisen projekteissa. Asiantuntijoillamme on öljyalan riippumattoman laadunvalvojan pätevyys.

Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu

  • rakennuttaminen
  • valvonta
  • laitesuunnittelu
  • vesi-viemäröintisuunnittelu
  • jakeluasemarakentamiseen liittyvien lupien hakeminen.

Lisäksi SIP Oy tarjoaa kokonaisvaltaista projektinjohtopalvelua PJP/PJU. Tällöin vastaamme hankkeen rakennuttamistehtävien lisäksi työmaan johtovelvollisuuden täyttymisestä. Suoritamme kohteen päätoteuttajan tehtävät urakoitsijan haluamalla tavalla ja hankintasopimuksen tilaajan nimiin.

Pienissä hankkeissa voimme toimia sekä valvojana että työnjohtajana tuottaaksemme tilaajalle kustannus- ja aikataulutehokkuutta.

 

TINA SAMMI Oy

Vaarallisten aineiden varastointia, käsittelyä tai jakelua harjoittaville toiminnanharjoittajille kohdistuu lainsäädännöstä useita velvoitteita. TINA SAMMI Oy tarjoaa näiden velvoitteiden täyttämiseen

  • asiantuntijapalveluita
  • konsultointipalveluita toiminnanharjoittajien ja viranomaisten välisiin neuvotteluihin sekä
  • käytönvalvojille suunnattua kumppanuussopimusta.

Nestekaasualan tekninen edunvalvonta koordinoidaan TINA SAMMI Oy:n kautta, jolloin palveluntuottaja edustaa alan yhdessä muodostettua näkemystä viranomais- ja sidosryhmäneuvotteluissa sekä muissa edunvalvontaan kuuluvissa työryhmissä.

TINA SAMMI Oy järjestää Nestekaasukursseja ja nestekaasun käyttäjille suunnattua Nestekaasun käyttölaitospäiviä.

TSG Finland Oy

TSG Finland Oy on erikoistunut polttoaineiden jakelupistelaitteistoihin ja -järjestelmiin. Tuotelajitelmaan kuuluvat mm. polttoaineiden jakelulaitteet, pinnavalvontalaitteet, tankkausten seurantajärjestelmät, putkitusjärjestelmät, AdBlue-laitteistot sekä tankkauspisteet Dieselille/AdBluelle. 16 asennus-, korjaamo- ja huoltopisteemme avulla katamme koko Suomen alueen.

U-Cont Oy Ltd

U-Cont Oy on joroislainen perheyritys, jonka päätuotteina ovat erityyppiset jakeluasemat, säiliöt sekä teollisuuden moduulirakenteiset prosessijärjestelmät. U-Contin toiminta käsittää koko asiakkaan tarvitseman palvelun konseptinkehityksestä suunnittelun, tuotannon, logistiikan ja asennuksen kautta huoltotoimintaan. Olemme toteuttaneet projekteja niin kaivoksiin, Antarktikselle kuin myös Siperiaan ja hallussamme on myös huoltoaseman rakentamisen nopeusennätys.

Wavin Finland Oy

Wavin Finland Oy:llä on 50 vuoden kokemus erilaisten erotinjärjestelmien, haja-asutusalueen jätevesijärjestelmien, putkisto- ja kaivojärjestelmien sekä hulevesijärjestelmien suunnittelusta ja valmistuksesta. Vuosien varrella kertynyt tietotaito ja sertifioitu laatujärjestelmä varmistavat tuotteidemme laadun, luotettavuuden sekä soveltuvuuden Suomen vaativiin olosuhteisiin. Wavin Finland Oy on osa kansainvälistä Wavin-konsernia, jolla on toimipisteitä 25 maassa. Suomessa meillä on pääkonttorimme lisäksi kaksi tuotantolaitosta, neljä myyntikonttoria sekä koko maan kattava jälleenmyyntiverkosto.

 

Wennstrom Fuel Systems Oy

Wennstrom Fuel Systems Oy on keskittynyt polttoaineen siirtämiseen ja mittaamiseen jakeluaseman säiliöstä asiakkaan säiliöön. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita tuotteita sekä huolto- ja korjauspalveluita polttoaineen jakelujärjestelmille kaikkialla Suomessa. Tuotevalikoimamme kattaa koko ketjun polttoaineen jakelumittarista säiliön ylitäytön estimeen. Edustamme Wayne –jakelumittareita, Dealex-automaatteja ja toimimme OPW:n varastovalvontajärjestelmien ja putkitusjärjestelmien jälleenmyyjänä. Lisäksi meillä on kattava valikoima muita polttoainejärjestelmien komponentteja. Olemme yhdessä sisaryritystemme kanssa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa johtava Pohjoismainen toimija alalla.

 

Woikoski Oy

Woikoski Oy on v. 1882 perustettu kaasualan suomalainen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat teolliset, lääkkeelliset, elintarvike- ja erikoiskaasut. Lisäksi tuomme maahan laadustaan tunnettuja hitsauskoneita ja hitsaustarvikkeita. Asiakkainamme ovat sekä yksityiset kuluttajat että yritykset. Laajan jakeluverkostomme ansiosta pystymme palvelemaan nopeasti ja läheltä. Woikoskella on Suomessa omia toimipisteitä 11 ja jälleenmyyjiä 170.

 

 
Copyright © 2024 Öljy- ja Kaasutekniikka ry   |   WebDesign: Mekanismi