Ajankohtaista

Säiliötöiden työturvallisuusopas

Työturvallisuusohjeita huolto-ja jakeluasemien moottoribensiini- ja korkeaseosetanolisäiliöissä ja niiden huoltokaivoissa työskenteleville

 


Avaa opas

Polttonesteiden jakeluasemaopas

Tämä opas on tarkoitettu selkeyttämään polttonesteiden jakeluasemien ylläpitoa ja viranomaisvalvontaa. Oppaan tarkoituksena on yhtenäistää valvontatyötä sekä jakeluasemien huoltoa ja kunnossapitoa.

Oppaan voi ladata Pelastuslaitoksen kumppanuusverkoston sivuilta pelastuslaitokset.fi/julkaisut/jakeluasemaopas

Avaa opas

UNITI Expo 2018, Stuttgart

Thank you for visiting our stand in UNITI expo in Stuttgart

It was such a great pleasure to meet you, and we look forward to assisting you in the near future with all your quotes and commercial lighting needs in the near future!

Watch the video!

Four Finnish companies have united their powers to offer customers comprehensive solutions in fuel retailing industry.

Watch the video about their adventurous journey towards the exhibition with full of exciting and dangerous moments.

 

 

Labcotec mukana

Labcotec mukana Energia 2016 -messuilla!

ÖKT:n jäsenistöä tutustui UNITI expoon vuonna 2016

ÖKT:n jäsenistöä oli jälleen tutustumassa huoltoasema-alan kansainvälisen messutapahtuman UNITI expon antiin Stuttgartissa Saksassa 14.-16.6.2016.

Ammattimessuilla sai kattavan katsauksen tämän päivän huoltoasematoiminnan monimuotoisuuteen ja alan uusimpaan teknologiaan. Messutapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa ja se keräsi noin 15 000 kävijää.

Aikaisemmin huoltoasema-alan kansainvälinen messutapahtuma on ollut Frankfurtissa Automechanica-messujen yhteydessä. Näytteilleasettajien ja messukävijöiden mielestä messutapahtuman siirto Stuttgartiin on ollut erittäin onnistunut.

Messut pidetään joka toinen vuosi. Seuraava UNITI expo järjestetään Stuttgartissa 15.-17.5.2018.

Messujen sivut: www.uniti-expo.de

Öljy- ja Kaasutekniikka juhli merkkivuottaan UNITI Expossa 2014

Öljy- ja Kaasutekniikka ry ÖKT tuli vuonna 2014 toimineeksi 15 vuotta. Merkkivuotta juhlittiin huoltoasema-alan uudessa kansainvälisessä messutapahtumassa UNITI Expossa 3.-5. kesäkuuta Stuttgartissa Saksassa. ÖKT osallistui messutapahtumaan Pohjoismaiden osastolla.

-Öljy- ja Kaasutekniikka ry perustettiin vuonna 1999. Asia koettiin tuolloin tarpeelliseksi mm. siksi, että Suomen EU-jäsenyys lisäsi säädös- ja normivalmistelua huomattavasti. Myös alan eurooppalainen standardointi on laajaa, mikä edellyttää kansallisen vaikuttamisen koordinoimista. Yhdistys loi foorumin, jossa voidaan keskustella alan ajankohtaisista kysymyksistä, ongelmakohdista ja tulevaisuudesta, kertoo yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Vesa Raja-aho.

Yhdistys käsittelee alan tekniseen kehitykseen ja turvallisuuteen liittyviä asioita tarjoten jäsenille keskustelufoorumin sekä mahdollisuuden vaikuttaa alaan vaikuttavien eurooppalaisten standardien ja säädösten valmisteluun.

Yhdistys on tarkoitettu erilaisille alan toimijoille. Näitä ovat esimerkiksi öljyalan ja huoltoasema-alan laite- ja järjestelmätoimittajat, säiliövalmistajat, öljynerottimien ja putkistojen valmistajat ja toimittajat, autonpesulaitteiden valmistajat ja toimittajat, öljy- ja kaasukattilavalmistajat sekä poltinvalmistajat, nestekaasutäyttölaitokset, alan insinööritoimistot ja muut palveluntarjoajat sekä voiteluaineiden ja autonpesukemikaalien valmistajat ja jälleenmyyjät.

Kuvia messuilta >

 

Tallenna

Copyright © 2024 Öljy- ja Kaasutekniikka ry   |   WebDesign: Mekanismi