Jäsenyritykset

Klikkaa logosta yrityksen kotisivuille!

 

Asennusliike Lahtinen Oy

Asennusliike Lahtinen Oy on erikoistunut polttonesteen jakeluasemarakentamiseen, jonka kattavasta tuotevalikoimasta löytyy kaikki tarvittava; säiliöstä mittarikatoksiin.

Luotettavana kumppanina Asennusliike Lahtinen toimittaa ratkaisuja kaikille suomessa toimiville öljy-yhtiöille sekä yksittäisille kauppiaille. Yrityksen toimipiste sijaitsee Tampereella, josta on erinomaiset yhteydet kaikkialle Suomeen.

 

Farmtools Oy

Farmtools on ylihärmäläinen perheyritys, jonka palveluihin kuuluvat polttoöljysäiliöiden valmistus sekä vanhojen säiliöiden peruskunnostuspalvelu.  Farmtools tuotteita ovat FARMEX-farmarisäiliöt, FARMEX kuljetus- ja työmaasäiliöt, FARMEX peruskunnostuspalvelu, VAK -määräaikaistarkastuspalvelu, AINO-kiuastuotteet sekä useat muut tuotteet maatilojen, kiinteistöjen sekä yksityishenkilöiden käyttöön.

 

FCG Finnish Consulting Group

FCG Finnish Consulting Group on suomalaisessa omistuksessa oleva, kansainvälisesti toimiva ohjelmistoliiketoimintaan, konsultointiin, koulutukseen ja monialaiseen yhdyskuntasuunnitteluun keskittynyt konserni. FCG:n suunnitteluun ja tekniikkaan liittyvä palvelutarjonta kattaa laaja-alaisesti yhdyskuntasuunnittelun, talo- ja korjausrakentamisen, vesihuollon suunnittelun sekä ympäristökonsultoinnin. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ja koko maan kattavan asiantuntijaverkoston kanssa. FCG:n tavoitteena on tuottaa asiakkailleen laadukkaita, ympäristövastuullisia ja innovatiivisia suunnitteluratkaisuja. www.fcg.fi

Finnpos Systems Oy

Finnpos Systems Oy on suomalainen IT-ratkaisuja toimittava yritys, joka on keskittynyt kassa- ja tietojärjestelmiin sekä niihin liittyviin palveluihin. Toiminta-ajatuksenamme on auttaa ravitsemis- ja huoltamoalan yrityksiä parantamaan liiketoimintansa tulosta tarjoamalla kokonaisratkaisuja maksamiseen ja liikepaikan ohjaukseen. Liikeideanamme on tuottaa kassa- ja maksujärjestelmiä sekä niihin liittyviä asiantuntijapalveluita koko järjestelmän elinkaarelle.Osaamisemme kulmakivi on kokonaisratkaisun tuottaminen kassaympäristöön. Pitkäaikainen ja johdonmukainen erikoistuminen on tuonut meille syvällisen asiantuntemuksen toiminta-alueellamme. Rakennamme pitkäkestoisia liike- ja kumppanuussuhteita ja samalla otamme elinkaaren mittaisen vastuun toimittamistamme ratkaisuista.

 

 

GasOne – nestekaasua nopeasti ja vaivattomasti asiakkaalle

GasOne on erikoistunut nestekaasupullojen täyttöön ja toimituksiin yritysasiakkaille. Tarjoamme asiakkaillemme nestekaasua kaikissa Suomen markkinoilla olevissa pullotuotteissa ja kokoluokissa täydellä palvelulla.

GasOne on nestekaasuliiketoiminnassa uudenlainen toimija. Kevyt organisaatiomme mahdollistaa nopean ja yksilöllisiin tarpeisiin perustuvan palvelun.

Gilbarco Veeder-Root / DHR Finland Oy

Asiakaspalveluun panostava yritys tarjoaa myös yksilöllisten vaatimusten mukaan räätälöitäviä huoltosopimuksia. Gilbarco Veeder-Root -huolto noudattaa toiminnassaan laatustandardeja.Gilbarco Veeder-Rootilla on polttoaineiden jakeluteknologian ja maksuratkaisujen markkinajohtajana myös vahvat myyntikanavat Venäjälle ja Itä-Eurooppaan. Yritys suunnittelee, tuottaa, myy ja markkinoi polttonesteiden jakelulaitteita ja järjestelmiä. Niihin lukeutuvat myös uudenaikaiset, multimediasovelluksia hyödyntävät maksujärjestelmät ulkokäyttöön.

 

Innogas Oy Ab

tuottaa nestekaasupullojen täyttö-, kuljetus- ja varastointipalveluita markkina-alueena Suomi ja lähialueet.  Yhtiön toiminta on alkanut vuonna 1991. Porvoon Kilpilahdessa sijaitsevalla omalla täyttölaitoksella täytetään vuosittain yli miljoona nestekaasupulloa. Toimintaa ohjaavat sertifioidut laatu- ja ympäristöjärjestelmät.

 www.innogas.com

Oy Interenergy Ltd

Oy Interenergy Ltd on erikoistunut kaasu- ja paloturvallisuussektorille, käsittäen mm. kuljetettavien kaasusäiliöiden määräaikaistarkastustoimintaa, nestekaasutäyttöä, palokaluston myyntiä ja huoltoa. Yhtiö on perustettu 1992 ja toimii Lohjan Kirkniemessä. Konserniin kuuluu myös nestekaasulaitteita maahantuova ja laiteasennuksia tekevä Wilhtom Oy Espoossa.

 

J K Pajarinen & Co

J K Pajarinen & Co on erikoistunut nesteiden ja kaasujen mittaamiseen ja siirtämiseen. Tuotelajitelmaamme kuuluvat mm. bensiiniasemalaitteistot (polttoaineiden jakelulaitteet, pinnanvalvontalaitteet sekä putkitusjärjestelmät), tankkausten seurantajärjestelmät, erilaiset pumput ja läpivirtausmittarit, letkut/liittimet sekä öljyvahinkojen torjuntavälineistö. 15 asennus-, korjaamo- ja huoltopisteemme avulla katamme koko Suomen alueen. Sisaryrityksemme Baltiassa: BaltControl OÜ Eestissä ja BaltControl SIA Latviassa.

KM Project Oy

Yritys tarjoaa liikenne- ja polttonestealan teknistä suunnittelua ja konsultointia. Ydintoimintaa on jakeluasemien rakentamisen ja muutostöiden projektinjohto-, suunnittelu- ja lupa-asiat sekä viranomaisyhteistyö. Lisäksi asemien ympäristö- ja turvallisuusasiat sekä niiden kehittäminen kuuluu tehtäviin. Yritys laatii myös erilaisia selvityksiä sekä tuottaa jakeluasema-alan koulutusta. www.kmproject.fi

Kosan Gas Finland Oy

Kosan Gasin toiminta käsittää nestekaasun myynnin ja jakelun, sekä nestekaasulaitteistojen suunnittelun, asennuksen ja huollon.

Liiketoimintaperiaatteemme ja perusarvomme. Perusarvomme ovat: ilo, vastuullisuus ja yhteistyö. Noudatamme korkeaa turvallisuustasoa kaikessa toiminnassamme.

 

Labkotec Oy

Tuotevalikoimamme kattaa kaikki polttoaineen häiriöttömään jakeluun ja teollisuuden varastosäiliöiden pinnankorkeuden valvontaan tarvittavat mittalaitteet ja järjestelmät. Valikoimaamme kuuluvat myös erotinhälyttimet, ylitäytönestimet ja polttoainesäiliöiden kaksoisvaipan välitilan valvontaan suunniteltu vuotohälytin. Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme täyttää standardien ISO 9001:2008 sekä ISO 14001:2004 vaatimukset. Kaikkiin räjähdysvaarallisiin tiloihin suunnittelemamme ja toimittamamme laitteet täyttävät ATEX direktiivin (94/9/EY) vaatimukset.Pääkonttori on Pirkkalassa ja myyntikonttorit sijaitsevat Vantaalla, Porissa sekä Oulussa.

 

 

Lektar Oy

Lektar Oy on monialainen maahantuontiyritys, jonka tuotevalikoima jakaantuu viiteen päätuoteryhmään: rakennustarvikkeet, tekniset eristeet, sisustustuotteet, tekniikan tuotteet sekä petrokemian tuotteet. Petrokemian tuotteista vastaava Mittaus ja Lastaus -osasto toimittaa nesteiden mittaus- ja pinnanvalvontalaitteita sekä laitteita nestemäisten kemikaalien, polttonesteiden ja kaasujen siirtämiseksi turvallisesti hankintalähteestä loppukäyttäjälle.

Edustamme alan tunnettuja valmistajia ja markkinoimme merkkituotteita tukkuliikkeille, asennusliikkeille, suunnittelutoimistoille ja loppukäyttäjille.

 

Rakennustoimisto Rikti Oy

Rakennustoimisto Rikti Oy on vuonna 1991 toimintansa aloittanut perheyritys. Päätoimialana ravintola-, huoltoasema- ja toimipaikkasaneeraukset. Huomattavin osa liikevaihdostamme tulee huoltoasema sektorilta.

Yrityksemme liikevaihto on vaihdellut  0,8- 1,6  milj. €.
Henkilöstöä: Toimihenkilöt 3,  työntekijät 5-10, lisäksi alaurakkayhteistyökumppaneita.

 

U-Cont Oy Ltd

U-Cont Oy on joroislainen perheyritys, jonka päätuotteina ovat erityyppiset jakeluasemat, säiliöt sekä teollisuuden moduulirakenteiset prosessijärjestelmät. U-Contin toiminta käsittää koko asiakkaan tarvitseman palvelun konseptinkehityksestä suunnittelun, tuotannon, logistiikan ja asennuksen kautta huoltotoimintaan. Olemme toteuttaneet projekteja niin kaivoksiin, Antarktikselle kuin myös Siperiaan ja hallussamme on myös huoltoaseman rakentamisen nopeusennätys.

Wavin-Labko Oy

Wavin-Labko Oy:llä on 50 vuoden kokemus erilaisten erotinjärjestelmien, haja-asutusalueen jätevesijärjestelmien, putkisto- ja kaivojärjestelmien sekä hulevesijärjestelmien suunnittelusta ja valmistuksesta. Vuosien varrella kertynyt tietotaito ja sertifioitu laatujärjestelmä varmistavat tuotteidemme laadun, luotettavuuden sekä soveltuvuuden Suomen vaativiin olosuhteisiin. Wavin-Labko Oy on osa kansainvälistä Wavin-konsernia, jolla on toimipisteitä 25 maassa. Suomessa meillä on pääkonttorimme lisäksi kaksi tuotantolaitosta, neljä myyntikonttoria sekä koko maan kattava jälleenmyyntiverkosto.

 

Wennstrom Fuel Systems Oy

Wennstrom Fuel Systems Oy on keskittynyt polttoaineen siirtämiseen ja mittaamiseen jakeluaseman säiliöstä asiakkaan säiliöön. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita tuotteita sekä huolto- ja korjauspalveluita polttoaineen jakelujärjestelmille kaikkialla Suomessa. Tuotevalikoimamme kattaa koko ketjun polttoaineen jakelumittarista säiliön ylitäytön estimeen. Edustamme Wayne –jakelumittareita, Dealex-automaatteja ja toimimme OPW:n varastovalvontajärjestelmien ja putkitusjärjestelmien jälleenmyyjänä. Lisäksi meillä on kattava valikoima muita polttoainejärjestelmien komponentteja. Olemme yhdessä sisaryritystemme kanssa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa johtava Pohjoismainen toimija alalla.

 

Woikoski Oy Ab

Oy Woikoski Ab on v. 1882 perustettu kaasualan suomalainen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat teolliset, lääkkeelliset, elintarvike- ja erikoiskaasut. Lisäksi tuomme maahan laadustaan tunnettuja hitsauskoneita ja hitsaustarvikkeita. Asiakkainamme ovat sekä yksityiset kuluttajat että yritykset. Laajan jakeluverkostomme ansiosta pystymme palvelemaan nopeasti ja läheltä. Woikoskella on Suomessa omia toimipisteitä 11 ja jälleenmyyjiä 170.

 

 

 

Tallenna

Tallenna

Copyright © 2019 Öljy- ja Kaasutekniikka ry   |   WebDesign: Mekanismi