Ajankohtaista

UNITI Expo 2018, Stuttgart

Thank you for visiting our stand in UNITI expo in Stuttgart

It was such a great pleasure to meet you, and we look forward to assisting you in the near future with all your quotes and commercial lighting needs in the near future!

Watch the video!

Four Finnish companies have united their powers to offer customers comprehensive solutions in fuel retailing industry.

Watch the video about their adventurous journey towards the exhibition with full of exciting and dangerous moments.

 

 

Koulutusta ammattilaisille tarjolla pitkin vuotta

Öljy- ja biopolttoaineala sekä Öljyalan Palvelukeskus tarjoavat pitkin vuotta erilaisia kursseja ja seminaareja. Kaksi kertaa vuodessa järjestetään Nestekaasukurssi ja Ympäristörakentamisen laadunvarmistus jakeluasemilla -kurssi. Seminaarejakin pidetään vuoden aikana useampia.                                                                                                                                               Tutustu Koulutuskalenteriin >

 

 

Tallenna

Tallenna

Uusi Polttonesteiden käyttäjän opas (kuluttajille, ammattilaisille)

Öljy- ja biopolttoaineala on julkaissut oppaan liikenteessä, lämmityksessä ja työkoneissa käytettävien polttonesteiden ominaisuuksista ja käytöstä. Opas sisältää perustiedot tuotteista ja niiden käyttöön ja kuljetukseen liittyvistä oleellisimmista määräyksistä ja ohjeista. Sähköinen opas julkaistiin lokakuussa 2016 ja se on luettavissa ja tulostettavissa Öljy- ja biopolttoainealan verkkosivuilla Julkaisut-sivulla >

pn_kayttajan_opas

 

Tallenna

Tallenna

Polttoainekuljetukset – Ajoneuvotekniikka & Turvallisuus

Polttoainekuljetuksiin keskittyvä seminaari pidetään 26.-27.4.2017 Jyväskylässä. Tapahtuma koostuu kahden päivän aikana seminaariluennoista ja kumppanitoriin tutustumisesta. Tilaisuuden tarkoituksena on kerätä polttoainekuljetuksia suorittavat ja niiden kanssa työtä tekevät toimijat laajasti ’saman pöydän’ ääreen. Tapahtumaan osallistui 150 ammattilaista.

Järjestäjä: Öljy- ja biopolttoaineala ry

poku_lyyti_ylakuva

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Labcotec mukana

Labcotec mukana Energia 2016 -messuilla!

ÖKT:n jäsenistöä tutustui UNITI expoon vuonna 2016

ÖKT:n jäsenistöä oli jälleen tutustumassa huoltoasema-alan kansainvälisen messutapahtuman UNITI expon antiin Stuttgartissa Saksassa 14.-16.6.2016.

Ammattimessuilla sai kattavan katsauksen tämän päivän huoltoasematoiminnan monimuotoisuuteen ja alan uusimpaan teknologiaan. Messutapahtuma järjestettiin nyt toista kertaa ja se keräsi noin 15 000 kävijää.

Aikaisemmin huoltoasema-alan kansainvälinen messutapahtuma on ollut Frankfurtissa Automechanica-messujen yhteydessä. Näytteilleasettajien ja messukävijöiden mielestä messutapahtuman siirto Stuttgartiin on ollut erittäin onnistunut.

Messut pidetään joka toinen vuosi. Seuraava UNITI expo järjestetään Stuttgartissa 15.-17.5.2018.

Messujen sivut: www.uniti-expo.de

Öljy- ja Kaasutekniikka juhli merkkivuottaan UNITI Expossa 2014

Öljy- ja Kaasutekniikka ry ÖKT tuli vuonna 2014 toimineeksi 15 vuotta. Merkkivuotta juhlittiin huoltoasema-alan uudessa kansainvälisessä messutapahtumassa UNITI Expossa 3.-5. kesäkuuta Stuttgartissa Saksassa. ÖKT osallistui messutapahtumaan Pohjoismaiden osastolla.

-Öljy- ja Kaasutekniikka ry perustettiin vuonna 1999. Asia koettiin tuolloin tarpeelliseksi mm. siksi, että Suomen EU-jäsenyys lisäsi säädös- ja normivalmistelua huomattavasti. Myös alan eurooppalainen standardointi on laajaa, mikä edellyttää kansallisen vaikuttamisen koordinoimista. Yhdistys loi foorumin, jossa voidaan keskustella alan ajankohtaisista kysymyksistä, ongelmakohdista ja tulevaisuudesta, kertoo yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Vesa Raja-aho.

Yhdistys käsittelee alan tekniseen kehitykseen ja turvallisuuteen liittyviä asioita tarjoten jäsenille keskustelufoorumin sekä mahdollisuuden vaikuttaa alaan vaikuttavien eurooppalaisten standardien ja säädösten valmisteluun.

Yhdistys on tarkoitettu erilaisille alan toimijoille. Näitä ovat esimerkiksi öljyalan ja huoltoasema-alan laite- ja järjestelmätoimittajat, säiliövalmistajat, öljynerottimien ja putkistojen valmistajat ja toimittajat, autonpesulaitteiden valmistajat ja toimittajat, öljy- ja kaasukattilavalmistajat sekä poltinvalmistajat, nestekaasutäyttölaitokset, alan insinööritoimistot ja muut palveluntarjoajat sekä voiteluaineiden ja autonpesukemikaalien valmistajat ja jälleenmyyjät.

Öljy- ja Kaasutekniikka ry on jäsenenä Öljy- ja biopolttoaineala ry:ssä.

Kuvia messuilta >

 

Lisätietoja Öljy- ja Kaasutekniikka ry:n osalta:
Öljy- ja Kaasutekniikka ry:n asiamies Tina Sammi, etunimi.sukunimi(at)oil.fi, puh. 040 501 2738;
Öljy- ja Kaasutekniikka ry:n hallituksen puheenjohtaja, johtaja Vesa Raja-aho, J K Pajarinen & Co, etunimi.sukunimi(at)jkpajarinen.fi, puh. 040 5532 909

Tallenna

Copyright © 2018 Öljy- ja Kaasutekniikka ry   |   WebDesign: Mekanismi